Ψηφιακές Εκτυπώσεις

ψηφιακές εκτυπώσεις

ΨΗΦΙΑΚΕΣ ΕΚΤΥΠΩΣΕΙΣ

Η αυτοκόλλητη φωτοταπετσαρία ή ταπετσαρία τοίχου εντάσσεται στις τελευταίες τάσεις της μόδας που προτάσσει τη κάλυψη επιφανειών εσωτερικών και εξωτερικών χώρων με 3D ψηφιακές φωτογραφίες δικής σας επιλογής. Καλύπτει τις ανάγκες του διακοσμητή, του ιδιώτη και του επαγγελματία για κάθε χώρο.
Η φωτοταπετσαρία ή αυτοκόλλητη ταπετσαρία χρησιμοποιείται για διακόσμηση μη πορώδους επιφάνειας όπως τοίχος, γυψοσανίδα, ντουλάπια κουζίνας, ντουλάπες, έπιπλα, κλιμακοστάσια ή όπου αλλού υπάρχει επιθυμία εικαστικής παρέμβασης.

Η αυτοκόλλητη ταπετσαρία ή φωτοταπετσαρία είναι κατασκευασμένη από ειδικό αυτοκόλλητο (βινύλιο) σε υφή γυαλιστερή ή ματ. Καλύπτεται με διάφανη επίστρωση αποκτώντας έτσι αντοχή στον χρόνο χωρίς να αλλοιώνεται χρωματικά ή να σκίζεται. Έχει έτσι τη δυνατότητα να πλένεται με τα συνηθισμένα καθαριστικά.

Τα υλικά που χρησιμοποιούνται είναι βραδύκαυστα και τηρούν 100% τους κανονισμούς των κτιρίων και των εσωτερικών χώρων (ΕΝ 13501 – 1 2007)

Η φωτοταπετσαρία εκτυπώνεται σε οποιαδήποτε διάσταση σύμφωνα με τις ανάγκες του κάθε πελάτη και υπάρχει η δυνατότητα τοποθέτησης της ταπετσαρίας από δικό μας εξειδικευμένο συνεργείο.

Η τοποθέτησή της ταπετσαρίας τοίχου γίνεται από δικό μας εξειδικευμένο συνεργείο.