Η Εταιρία

Η Εταιρία:

Η επιχείρηση Επιγραφές Παπαχατζής, στην πόλη της Λάρισας, δραστηριοποιείται στο σχεδιασμό και την υλοποίηση επιγραφών πάσης φύσεως από το 2006. Αναλαμβάνουμε οτιδήποτε σχετίζεται με δημιουργία επιγραφών, προσφέροντας πάντοτε ποιότητα, έμφαση στη λεπτομέρεια και ξεχωριστό αποτέλεσμα. Εδώ και αρκετά χρόνια, χτίζουμε σχέσεις εμπιστοσύνης με όλους τους πελάτες μας, οι οποίοι με την σειρά τους μας αναθέτουν, σταθερά, οτιδήποτε σχετίζεται με την εικόνα της επιχείρηση τους.

Επισκεφτείτε το κατάστημα στην Λάρισα και βρείτε λύσεις και προτάσεις για επιγραφές που ανταποκρίνονται 100% στις προσδοκίες σας, οσο υψηλές και να είναι, και στο μήνυμα που θέλετε να περάσετε. Διαθέτουμε σύγχρονα σχεδιαστικά μέσα και εκτυπωτές τελευταίας τεχνολογίας. Αναλαμβάνουμε ψηφιακές εκτυπώσεις, κοπές και χαράξεις σε ξύλο, μέταλλο και πλαστικό, καθώς και ειδικές κατασκευές. Ειδικευόμαστε στην δημιουργία επιγραφών μεγάλης κλίμακας.

 

Σας προσφέρουμε τέλειο αποτέλεσμα, υψηλή αισθητική και πάνω απ’ όλα οικονομία. Χαράζουμε επιγραφές στο υλικό που εσείς επιλέγετε και στη διάσταση που επιθυμείτε. Προσφέρουμε, πάντοτε, γρήγορους χρόνους παράδοσης. Ενημερωθείτε για τις υπηρεσίες μας και επικοινωνήστε μαζί μας, για οποιαδήποτε πληροφορία.