Γράμματα 3D

επιγραφές με ανάγλυφα 3D γράμματα

About 3D

Οι επιγραφές με ανάγλυφα 3D γράμματα, διαθέτουν τρισδιάστατη οντότητα.
Στις επιγραφές με ανάγλυφα 3D γράμματα, τα γράμματα μπορεί να είναι φωτεινά ή μη. Τα φωτεινά γράμματα μπορεί να φωτίζονται στην όψη είτε με κρυφό φωτισμό δημιουργώντας περιμετρικά του 3D γράμματος ένα φωτοστέφανο το οποίο προσδίδει ιδιαίτερη αίσθηση όταν ανάβει.
Τα ανάγλυφα 3D γράμματα μπορεί να γίνουν σε οποιαδήποτε διάσταση επιθυμεί ο πελάτης, ώστε να  ταιριάζουν στο κατάστημα όπου θα τοποθετηθούν.
Οι επιγραφές με ανάγλυφα 3D γράμματα τοποθετούνται στις προσόψεις ή στα πιο εμφανή σημεία των κτιρίων, σηματοδοτώντας την επιχείρηση, το αντικείμενο, την ονομασία και οτιδήποτε μπορεί να επιθυμεί ο πελάτης.
Οι επιγραφές με ανάγλυφα 3D γράμματα έχουν ένα πολύ εντυπωσιακό αποτέλεσμα, και πολλές εφαρμογές και μπορεί να τα δεί κανείς στο site της εταιρείας μας.

Οι βασικές κατηγορίες είναι:
1.    Γράμματα ή σχήματα από λαμαρίνα γαλβανιζέ ή ανοξείδωτο σε οποιαδήποτε διάσταση χωρίς εσωτερικό φωτισμό
2.    Γράμματα ή σχήματα από λαμαρίνα γαλβανιζέ ή ανοξείδωτο σε οποιαδήποτε διάσταση, με φωτισμό διαχεόμενο στην πλάτη του γράμματος. (κρυφός φωτισμός)
3.    Γράμματα ή σχήματα με πρόσοψη από plexiglass, εσωτερικά φωτισμό led, σόκορο από λαμαρίνα γαλβανιζέ ή ανοξείδωτο & πλάτη μεταλλική.
4.    Γράμματα ή σχήματα με πρόσοψη από plexiglass, εσωτερικά φωτισμό, περιμετρικά (σόκορο) από λαμαρίνα γαλβανιζέ ή ανοξείδωτο και φωτισμό διαχεόμενο στην πλάτη του γράμματος.
5.    Γράμματα ή σχήματα από εξ ολοκλήρου ακρυλικό υλικό, όψη και σόκορο από plexiglass, εσωτερικά φωτισμό & πλάτη μεταλλική.
Τα ανάγλυφα γράμματα μπορούν να επενδυθούν με αυτοκόλλητα βινύλια αλλά και να βαφτούν σε μια μεγάλη γκάμα χρωμάτων (RAL αποχρώσεις).

Επισκεφτείτε μας για να σας παρουσιάασουμε τα έργα μας και την  μεγάλη γκάμα υλικών και προφίλ υψηλής αισθητικής, που με τον σωστό σχεδιασμό, συνδυάζουν τις εκάστοτε διακοσμητικές απαιτήσεις αλλά και την μέγιστη λειτουργικότητα.